Liefde i/d Efteling

Review Caroleest

Roos is een 16 jarig meisje, die bang is voor donkere en snelle attracties. Tot haar ergernis gaat ze met schoolreis naar de Efteling. Ze probeert van alles om eronderuit te komen, maar haar moeder geeft niet toe aan haar grillen. Als ze nog net op tijd bij school aankomt, staat Silke haar beste vriendin al op haar te wachten. Zodra ze samen in de bus zitten verteld Silke de laatste roddel aan Roos. Yannick en Floor zijn uit elkaar, want Yannick zou op een ander meisje verliefd zijn. Roos is verliefd op Yannick en is dus heel nieuwsgierig op wie Yannick verliefd is. Eenmaal in de Efteling aangekomen, gaat Roos niet in de attracties, maar blijft ze bij de tassen van haar vrienden staan. Haar vrienden hebben de grootste lol in allerlei verschillende achtbanen. Roos wil het liefst naar huis toe. Maar ze ziet ook steeds dat Yannick naar haar kijkt en met zijn vrienden bij haar in de buurt rondhangen. Als Yannick aan Roos vraagt of ze met hem samen in Carnaval Festival wil, kan ze alleen maar zenuwachtig lachen en hopen dat het geen donkere snelle achtbaan is. Vanaf dat moment raken Yannick en Roos aan de praat en zijn alle ongemakkelijkheden weg. Zou Yannick haar ook leuk vinden of verbeeld Roos de klik die ze hebben?

Hoe het verder gaat met Yannick en Roos moet je zelf beleven door het boek te lezen.

De cover straalt ook één en al verliefdheid uit, je oog valt er gelijk op. De schrijfstijl is lekker luchtig, vlot en met humor. Het verhaal is ook zeker heel herkenbaar voor iedereen die 16 jaar en verliefd is geweest.

Ik kijk nu al uit naar jullie volgende boeken. Ik geef het boek dan ook 💎💎💎💎

Review daisy_leest

Roos is een meisje van 16 jaar. Ze gaat met haar klas op schoolreis naar de Efteling. Roos is echter bang van wilde en donkere attracties dus zoekt ze uitvluchten om niet te moeten vertrekken naar school. Haar mama heeft haar grillen niet toe en stuurt ze toch naar school. Eenmaal op school staat haar vriendin Silke haar al op te wachten. Ze zitten op de bus naast elkaar. Silke verteld Roos een sappige roddel over Yannick en Floor. Ze zouden blijkbaar geen koppel meer zijn. Yannick is verliefd op iemand anders. Roos ziet op dat moment Yannick naar haar kijken en ze voelt onmiddellijk een warm gevoel. Ze begint te dromen tot plots Silke roept dat ze er zijn.
Met een groepje leerlingen gaan ze van attractie naar attractie. Ieder keer blijft Roos staan bij de boekenkasten. Over de middag eten ze bij de picknicktafel. Ook Yannick zit er met zijn groepje. Na de lunch besluiten ze om samen verder naar de attracties te gaan. Ze gaan als eerst naar “Vogel Rok” haar grootste nachtmerrie. Ze zegt dat zij wel bij de boekentassen zal blijven,maar dan zegt Yannick waarom gaan wij niet naar Carnaval Festival. Voor ze het goed beseft zegt ze ja. Ze slaat in paniek maar het wordt een groot succes. Al gauw beginnen ze over andere dingen te praten. Zo verteld ze ook dat ze heel bang is van de attracties. Samen beleven ze nog een fijne namiddag.
Onderweg naar huis worden er telefoonnummers gewisseld.
Na een paar dagen spreken ze af om samen wat dingen te gaan doen. Zoals een romantische picknick. Daar verteld Yannick aan Roos dat hij verliefd is op haar.
Na een paar dagen slaat het noodlot toe voor haar. Samen met haar mama gaat ze om haar rapport naar school. Ze ziet er dingen die ze liever niet ziet.

Wil je weten hoe het verder afloopt. Lees dan dit verhaal volledig gratis vanaf van weekend.
Gewoon doen je zal er geen spijt van hebben.
Laat gerust iets weten wat jullie er van vonden. Ben benieuwd naar jullie reacties.

Bedankt Nikky en Sara @figobooks😘 om als eerste het te mogen lezen. Ik wil zoveel meer lezen van jullie. Kijk al uit naar de volgende boeken

Site gemaakt door WordPress.com.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag